România a depășit Portugalia și urmează Finlanda la produsul intern brut. Țara are o creștere uimitoare.

Deși majoritatea românilor nu cunosc evoluția pe care țara lor a înregistrat-o în ultima perioadă de timp, aceștia continuă să blameze sistemul. Datorită statisticilor, putem observa că România este la un pas distanță să depășească produsul intern brut ( PIB-ul ) din Finlanda și deja a depășit Portugalia În ciuda poziționării geografice, România nu se aseamănă cu restul statelor din Europa de Est când vine vorba de creștere, ci cu țări precum China, a doua putere mondială.

România se clasează pe locul 48 în topul produsului intern brut pe țară din toate țările de pe pământ în 2017. Cei din fața noastră au fost Cehia, Portugalia, Vietnam și chiar Finlanda. Fiind o țară comunistă până în anul 1989, România a trebuit să suporte o reconstrucție totală după revoluție. La mai bine de zeci de ani de la evenimentul care a schimbat o țară, astăzi, România se află în topul țărilor cu cel mai mare produs intern brut din lume.

Cel mai important element din această ecuație este că România nu a ajuns din pură întâmplare pe aceste locuri, ci munca și schimbarea mentalităților a reușit să ducă această țară la noi niveluri. Oamenii au început să înțeleagă puterea democrației și a capitalismului iar prin muncă și ambiție orice se poate realiza. România este și va continua să fie una dintre cele mai puternice țări din regiune datorită oamenilor care cred în această țară și nu blamează sistemul pentru eșecul acestora.

În 2017, România a înregistrat un PIB de 212 miliarde $, Portugalia de 219 miliarde $ și Finlanda 252 miliarde $.

În anul 2019, România a reușit să depășească Portugalia, obținând un PIB de 250 miliarde $ iar Portugalia de 238 miliarde $. De asemenea, Finlanda a obținut un PIB de 269 miliarde $ în același an.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here