OFFICIAL – Nava ruseasca scufundata la 100 km de litoralul romanesc. Actiunea este în plina desfasurare

Un cumplit incident naval a avut loc la o distanță de aproximativ 100 km față de litoralul românesc. O navă rusească, de dimensiuni ridicate, s-a scufundat aproape de România.

Informațiile actuale susțin că cargoul rusesc ar fi fost încărcat cu cărbuni și era pregătit să vină în Constanța. Misiunea navei a eșuat iar întreaga încărcătură se află în mare. În momentul de față, cei aflați în pericol cer ajutorul marinarilor români să-i salveze.

De asemenea, zona în care s-a scufundat nava rusească face parte din apele maritime internaționale, totul întâmplându-se în Marea Neagră.

În acest moment nu există informații care să dovedească un atac asupra navei rusești de către o anumită grupare. Totuși scufundarea unui cargo rusesc nu este o întâmplare comună.

BREAKING NEWS:

  • Au decedat 2 persoane
  • 10 marinari au fost salvați
  • Un marinar este căutat în apele mării

Conform celor de la GSP, la ora 04:40 dimineața, aceștia au recepționat un mesaj de tip SOS ( urgență ) de la o navă denumită ”Volgo Balt 179”. În scurt timp, aceștia au demarat o operațiune de salvare spre locația evenimentului.

Extrem de șocant este ultimul mesaj transmis de către ”Volgo Balt 179”: Abandon navă!

Distribuie!

One thought on “OFFICIAL – Nava ruseasca scufundata la 100 km de litoralul romanesc. Actiunea este în plina desfasurare

  • 16 aprilie 2023 la 0:12
    Permalink

    Situatia este extrem de tulburatoare si creeaza situatii stresante pentru autoritatile romane. Se pare ca aceasta tragedie are implicatii majore, iar tragedia naval alaturi de tragedia civila transmisa prin mesajul de SOS pune in pericol viata marinarilor. Totodata, aceasta paguba marei ne semnaleaza necesitatea de a avea un protocol de actiune in astfel de situatii, astfel incat cat mai multi oameni sa poata fi salvati.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here