OFFICIAL – Nava ruseasca scufundata la 100 km de litoralul romanesc. Actiunea este în plina desfasurare

Un cumplit incident naval a avut loc la o distanță de aproximativ 100 km față de litoralul românesc. O navă rusească, de dimensiuni ridicate, s-a scufundat aproape de România.

Informațiile actuale susțin că cargoul rusesc ar fi fost încărcat cu cărbuni și era pregătit să vină în Constanța. Misiunea navei a eșuat iar întreaga încărcătură se află în mare. În momentul de față, cei aflați în pericol cer ajutorul marinarilor români să-i salveze.

De asemenea, zona în care s-a scufundat nava rusească face parte din apele maritime internaționale, totul întâmplându-se în Marea Neagră.

În acest moment nu există informații care să dovedească un atac asupra navei rusești de către o anumită grupare. Totuși scufundarea unui cargo rusesc nu este o întâmplare comună.

BREAKING NEWS:

  • Au decedat 2 persoane
  • 10 marinari au fost salvați
  • Un marinar este căutat în apele mării

Conform celor de la GSP, la ora 04:40 dimineața, aceștia au recepționat un mesaj de tip SOS ( urgență ) de la o navă denumită ”Volgo Balt 179”. În scurt timp, aceștia au demarat o operațiune de salvare spre locația evenimentului.

Extrem de șocant este ultimul mesaj transmis de către ”Volgo Balt 179”: Abandon navă!

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here