ARAD – La 19 ani a furat un autoturism si a avariat alte 3 fara sa detina permis de conducere.

La o vârstă extrem de fragedă, un adolescent a decis că este momentul să fure un autoturism și să avarieze alte 3. Într-o țară în care se încearcă îmbunătățirea sistemului de educație, acest tânăr a ales o cale deosebit de gravă.

Fiind de origine din Zăbrani, acesta a fost cercetat de către polițiștii Secției 7 Rurală Lipova, pentru săvârșirea infracțiuni la regimul circulației rutiere și furt. Totodată, conform poliției, pe data de 7 martie 2021, băiatul ar fi sustras un autoturism pe care l-ar fi condus pe raza localității Zăbrani. Cei de la Poliția Română, au declarat că băiatul nu deținea un permis de conducere la momentul infracțiuni.

Băiatul a fost testat de către polițiști cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat un grad de alcoolemie de 0.84 mg/l alcool pur în aer expirat. Acest nivel ne indică clar care a fost starea tânărului în momentul în care a decis să comită infracțiunile respective. De asemenea, nu se cunoaște motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest, însă există persoane care susțin că băiatul ar fi avut un respect de sine scăzut și dorea respect.

Distribuie!

One thought on “ARAD – La 19 ani a furat un autoturism si a avariat alte 3 fara sa detina permis de conducere.

  • 24 aprilie 2023 la 11:36
    Permalink

    Este ingrijorator faptul ca un adolescent cu o asemenea varsta a ales o astfel de cale deosebit de grava. Acest incident subliniaza importanta de a avea un sistem de educatie care sa promoveze si sa incurajeze comportamentele adecvate si corecte. Mai mult decat atat, acest fapt demonstreaza cat de important este ca adultii, tuturor tinerilor, sa le fie oferita asistenta necesara si supravegherea adecvata.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here