Trei lucruri pe care oamenii cu încredere în sine nu le fac

Când vă faceți griji sau vă temeți, nimic nu ar putea fi mai natural decât dorința de a vă asigura că totul este în regulă:

1. Ești îngrijorat de faptul că fiul tău este în siguranță în călătoria sa de întoarcere din tabără, așa că îi trimiți un mesaj lui și prietenilor săi în fiecare oră întrebându-te dacă totul este în regulă.

2. Ești nerăbdător când persoana de lângă tine este supărată, pentru că arată tensionată și iritabilă, așa că o întrebi în mod repetat dacă totul este în regulă și dacă ai făcut ceva greșit.

3. Ești îngrijorat de interviul de mâine (pentru un loc de muncă mai bine plătit dar în domeniul tău de cunoaștere), așa că îți petreci seara de dinainte prin a chema prieteni și membri ai familiei cerându-le sfaturi și asigurări că totul va merge bine.

Ai încredere că totul va fi bine! Stresul îți va face numai rău!

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here