Mare atenție cu cine vă împrieteniți – autori identificați după 3 luni – intră la tine în casă și fură ce prind

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 de Poliție Urbană Micălaca au identificat un bărbat de 48 de ani și o femeie de 42 de ani, amândoi din Arad, care la data de 8 octombrie 2020, ar fi sustras un portofel cu acte și bani, dintr-un imobil, prin împrietenire cu victima.

Cei doi sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, a fost identificat un bărbat de 40 de ani, din județul Mureș, care în luna mai 2020, ar fi sustras și distrus mai multe bunuri dintr-un imobil de pe strada Măgurei, în care se afla în chirie.

Persoana vătămată ar fi închiriat locuința unei persoane, care la rândul ei ar fi subînchiriat imobilul persoanei în cauză.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, distrugere și înșelăciune.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here