Baba Vanga pentru 2021 – Va fi găsit leacul pentru cancer / Un dragon va stăpâni lumea – în 200 de ani vom vorbi cu rude din alte lumi

Aceasta a prezis că lumea se va sfârși în anul 5079. A făcut profeții legate de dezbinarea Uniunii Sovietice, 9/11, moartea prințesei Diana, dezastrul de la Cernobîl și se spune că acestea s-au adeverit în proporție de 85%.

Baba Vanga a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani, dar nu înainte de a profeți că leacul pentru cancer va fi găsit în 2021. „La începutul secolului 21, omenirea va scăpa de cancer. Va veni și ziua în care cancerul va fi legat de lanțuri de fier”

„Producția de petrol se va opri, Pământul se va odihni”, spune Baba Vanga.

Cea mai bizară profeție este legată de „dragonul” care ar urma să stăpânească planeta în 2021.

„Cei trei giganți se vor uni. Unii oameni vor folosi bani roșii. văd numerele 100,5 și multe zerouri”.

Unii susțin că bătrâna s-a referit la „dragonul” China. Cei trei giganți ar fi Rusia, China și India.

Mai mult, bătrâna a prezis că în următorii 200 de ani vom intra în legătură cu…extratereștrii. „Va fi descoperită viața în cosmos, va deveni clar cum a apărut viața pe Pământ. Oamenii vor lua legătura cu rudele lor spirituale din alte lumi”.

Doar timpul va spune dacă Baba Vanga a avut sau nu dreptate.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here