1 cm de zăpadă în condițiile de astăzi afectează mult traficul?

Din spusele membrilor – A.V.T. – grup Facebook – Aradtraffic

”Sunt șocat de răspunsuri citite pe acest grup, ce justifică prezenta zăpezii și absența mentenanței carosabilului, în condițiile actuale.

Da, sunt de acord că trebuie să ne adaptăm la condițiile de trafic, dar discuția nu era despre a ne adapta noi la condițiile de trafic, ci despre cum se adaptează autoritățile la condițiile meteo.

Și nu, „sarea” sau alte substanțe degivrante nu ataca asfaltul la nivelul la care gheața dilată rosturile, chiar și cele greu vizibile, din asfalt.

Îmi vine greu să cred că un șofer își dorește un drum acoperit cu o peliculă subțire de zăpadă și/sau gheață în condiții de trafic.

Dar am să vă rog să ieșiți în trafic și la 30km/h să călcați brusc frâna, presupunând că cineva în fața voastră a făcut la fel. Să vedeți în câți metri opriți mașina pe zăpada asta pe care „dacă sufli bine dispare”.

Despre ce vorbim aici până la urmă? Despre toleranța și susținerea publică față de ineficiența celor responsabili atunci când prezența lor este necesară?

Refuz să cred că acesta este nivelul nostru de cultura și inteligență”

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here