Cum vor recupera elevii orele pierdute: Propunerea făcută de ministrul Educației

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a precizat, vineri seară, la Digi 24, că numărul orelor de recuperare a materiei școlare va fi undeva la cinci ore pe săptămână. Cîmpeanu a subliniat că acestea vor vor varia în funcție de evaluările realizate de cadrele didactice, care vor stabili cât s-a pierdut din programă.

Avem nevoie de cooperarea fiecărui cadru didactic pentru a susține acele acte remediale pentru a recupera ce s-a pierdut în școala online. E nevoie de solidaritate între elevi, profesori și părinți mai mult ca oricând. (…) Copiii care au contraindicații medicale sau certificate medicale vor putea continua școala online. Dintre cele 3 scenarii a dispărut învățământul hibrid pentru că experiența ne-a arătat o calitate foarte slabă a actului educațional când cadrul didactic trebuie să predea și fizic și virtual”, a declarat Sorin Cîmpeanu la Digi 24.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here