Rănită ușor de un șofer băut

Polițiștii Serviciului Rutier cercetază un arădean de 56 de ani pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Bărbatul, în după-amiaza zilei de 8 ianuarie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 38 de ani, din Vladimirescu, rănită ușor în urma impactului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat a îmbibație alcoolică de 1,25 mg./l. alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului.

Conform procedurii, au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, în cauză fiind continuate cercetările într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here