Migranți depistați de polițiști – 19 afgani și pakistanezi în Arad

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat ieri, 11 ianuarie 2021, pe raza municipiului, 19 persoane de origine afgană și pakistaneză.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că cele 19 persoane nu aveau documente de ședere pe teritoriul României și ar fi trecut fraudulos frontiera din Serbia, spre România, în urmă cu 2 zile. S-au intocmit acte de depistare și constatare, persoanele fiind predate Punctului de trecere a frontierei Turnu.

Tot ieri, polițiștii Biroului de Ordine Publică, în urma unei sesizări, au depistat pe strada 6 Vânători, 5 bărbați de origine afgană și pakistaneză în vagonul unui autocamion care descărca marfă la sediul unei firme.

Doi dintre aceștia nu aveau documente de ședere pe teritoriul României și ar fi trecut fraudulos frontiera din Serbia spre România, în urmă cu 4 zile. S-au întocmit acte de depistare și constatare, iar cele 2 persoane au fost predate Punctului de trecere a frontierei Turnu.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here