Cercetați pentru infracțiuni rutiere – 3 bărbați – 2 băuți și unul cu autoturism neînmatriculat

Polițiștii Serviciului Rutier cercetează un bărbat de 46 de ani, din Cruceni, care la data de 11 ianuarie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, dinspre Arad înspre Zimand Cuz, la intersecția cu D.J. 682, a pierdut controlul asupra autoturismului, ieșind de pe partea carosabilă.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,04 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

La data de 11 ianuarie a.c., un bărbat de 28 de ani, din Arad, în timp ce conducea o motocicletă pe strada Pădurii din municipiu, a pierdut controlul asupra acesteia intrând în coliziune cu un autoturism, fiind accidentat ușor.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, de asemenea, în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,86 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe bioligice.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Arad au depistat, la data de 11 ianuarie a.c., un bărbat de 77 de ani din Șagu, în timp ce conducea pe raza localității Șagu, un autoturism neînmatriculat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here