Acțiunile companiei din România care au crescut cu +230% și vor să intre în America. Produsele acestora sunt iubite de fermieri

Norofert, compania care s-a listat în 2020 pe Bursa de Valori București a obținut o apreciere de +230% a acțiunilor, în șase luni. Totuși, dacă ne uităm de la începutul acestora pe bursă, acțiunile s-au apreciat cu +400%.

Investitorii au o încredere ridicată în această companie și performanțele pe care aceasta poate să le obțină în viitor. De asemenea, cei de la Norofert au planuri mari în privința intrări pe piața din America.

După cum se știe, aceștia sunt producătorii români a produselor Norofert, produse extrem de apreciate de fermierii din țara noastră. Totodată aceștia au inventat pastila efervescentă care ajută ca produsul lor bio să nu fermenteze atât de rapid. Compania vrea să investească și într-un centru de cercetare pentru agricultură.

Mai multe produse sunt listate pe site-ul lor: Norofert Fito sau pe emag.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here