Klaus Iohannis crede că 2021 este un an important pentru România

În urmă cu un an populația a primit vestea unei boli care cauzează probleme pe întreaga planetă. La început, autoritățile din China au alertat o posibilă pandemie cu un virus numit Covid-19. La câteva săptămâni distanță, acest virus a ajuns în zeci de țări de pe planetă, rezultând într-o pandemie.

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că 2021 este un an deosebit de important pentru dezvoltarea viitoare a acestei țări. Acesta susține că toate sectoarele economiei trebuie repornite cât mai rapid. Totuși, un factor decisiv este evoluția pandemiei cu Covid-19.

De asemenea, proiectul de buget al anului 2021 a fost gândit strategic pentru ceea ce urmează. Aceștia iau în considerare un proces de reformare a statului de la debirocratizare până la digitalizare.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here