Iustin Cionca, semnătură importantă pentru modernizarea drumului Dieci-Dezna

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat autorizația pentru executarea lucrărilor de construire pentru drumul județean DJ 792E Dieci – Dezna.

,,Este vorba despre un tronson în lungime de 11,3 kilometri, pe care nu s-a mai intervenit substanțial de peste 40 de ani. Drumul Dieci-Dezna creează o legătură directă cu stațiunea Moneasa și se adaugă altor tronsoane modernizate de Consiliul Județean Arad: Bârsa-Moneasa și Gurahonț-Dieci-Buteni”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

După semnarea autorizației urmează licitația pentru execuție, care va fi probabil adjudecată, în lipsa unor contestații care să prelungească termenul, în vara acestui an.

Durata de execuție este de 30 de luni de la data începerii efective a lucrărilor, valoarea acestora fiind de 18 975 623,51 lei.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here