Percheziții la Sântana

Polițiștii orașului Sântana, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș au desfășurat, la data de 30 decembrie a.c., două percheziții domiciliare pe raza localității Sântana.

În urma activităților defășurate au fost depistate 8.820 țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă, o baterie de artificii cu 25 de focuri și 12 rachete (artificii).

Țigaretele și materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză fiind întocmite dosare penale pentru contrabandă și efectuarea de operațiuni pirotehnice fără drept pe numele unui bărbat de 52 de ani, din Sântana, și a unei femei de 30 de ani, din aceeași localitate.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here