Livrările de mașini Tesla, în 2020, au fost record

Compania deținută de miliardarul american Elon Musk, a livrat un număr record de mașini Tesla în 2020. Deși acest număr a fost extrem de ridicat, Elon Musk spune că numărul țintă nu a fost atins, diferența fiind extrem de mică.

De asemenea, Tesla și-a făcut numele extrem de cunoscut în ultimul an datorită controversatului său lider – Elon Musk. Privind din perspectiva pieței de capital, compania a reușit să crească în valoare cu sute de miliarde de dolari într-un singur an.

Până în acest moment, este destul de greu să observi o Tesla în România deoarece acestea încă sunt rare în țara noastră, însă încep să apară treptat. De asemenea, se dorește deschiderea unui sediu Tesla chiar în București.

Numărul total de mașini Tesla livrate în 2020 a fost de 499.550 de unități, la o diferență extrem de mică față de ținta de 500.000 unități. Totodată s-au produs 509.737 unități.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here