Soluție pentru greața de după sărbători, dacă friptura de porc n-a fost bine făcută.

Sărbătorile de iarnă înseamnă un adevărat festin pentru români. Aceștia se bucură din plin de zilele în care neamurile se adună și mâncarea parcă nu se mai termină.

Anul acesta, lucrurile nu par să fie diferite iar mâncarea i-a pus pe jar pe anumite persoane. Cât de bună e friptura de vițel, porc sau peștele la grătar, excesul poate să dăuneze grav.

Astfel că, după o masă copioasă, luată împreună cu familia și prietenii, este recomandat o gură de zeamă de varză acră pentru a mai calma din greață. Acest remediu este bun chiar și în cazurile în care alcoolul a întrecut orice limită.

Deși zeama de varză acră nu are cel mai bun gust, aceasta trebuie privită ca o soluție în momentele grele după multă mâncare grea. Lumea este mult prea plină după sărbători, însă trebuie să aibă grijă de ei.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here