Papa se adaptează restricțiilor de Crăciun, după ce doi cardinali au fost testați pozitiv cu Covid

Papa Francis trebuie să respecte restricțiile din Italia pentru acest Crăciun. Din păcate, mesajul pe care acesta îl transmite an de an va fi comunicat din interiorul clădirii.

Doi cardinali din Vatican au fost testați pozitiv cu Covid-19, iar Italia este îngrijorată de această situație deosebită. De asemenea, Papa Francis înțelege situația și se va adapta acestor nevoi.

Tradiționalul mesaj ”Urbi and Orbi” tradus ca ”Pentru Oraș și pentru Lume” va fi transmis de pe balconul Sfântul Petru Basilica în 25 decembrie 2020.

Virusul corona este deosebit de periculos pentru toata lumea, iar Italia cunoaște acest fapt, de aceea restricțiile se încearcă să fie respectate. Momente grele pentru Vatican și Italia în această perioadă, totodată și pentru întregul glob.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here