Au băut ca prietenii și l-a omorât ca dușman, totul la 18 ani. Crima oribilă în Ajun de Crăciun

Întâmplare tragică la Borșa, unde un tânăr de 18 ani a fost ucis cu brutalitate de așa zisul prieten. Aceștia au băut o noapte întreagă, iar spre dimineață s-a pornit o ceartă între cei doi.

La petrecere au mai participat și alți tovarăși. Agresorul, în vârstă de 31 de ani s-ar fi supărat pe băiatul de 18 ani, după ce tânărul s-a urcat la volanul unei mașini și urma să îi distrugă curtea bărbatului.

Se parte că cearta a devenit atât de brutală, încât soția agresorului a sunat la 112 pentru a cere ajutorul echipajelor de poliție. Până să ajungă organele de specialitate, bărbatul de 31 de ani a pus mâna pe un cuțit și l-a înfipt în băiatul de 18 ani.

Ceilalți prieteni care au asistat la cele întâmâmplate au încercat să-l ducă pe băiat la spital, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru acesta și au constatat decesul.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here