Șeful Twitter nu-i mai urmărește pe Donald Trump și Biden pe propria platformă

Controversatul om de afaceri, Jack Dorsey, i-a scos de la urmărit pe fostul președinte Donald Trump și actualul Joe Biden. Acesta a decis să nu o mai urmărească nici pe Kamala Harris, actualul Vice Președinte.

Întâmplător, contul de Twitter a lui Donald Trump a pierdut aproximativ 368.000 de urmăritori din 17 noiembrie 2020, conform Factba.se, un site care urmărește declarațiile lui Donald Trump.

Totuși, numărul total de urmăritori pe care îi are Donald Trump este de aproximativ 88 de milioane. Rivalul său, Joe Biden, cel care a câștigat alegerile din 2020, are 21.6 milioane de urmăritori, cu 2.5 milioane mai mult decât avea înainte de 17 noiembrie 2020.

Fostul președinte Trump, era extrem de renumit pentru postările sale de pe Twitter. Acesta a ajuns să publice chiar și 100 de postări pe zi. De asemenea, anumite decizii politice au fost anunțate tot pe Twitter.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here