Incendiu provocat de un om al străzii. Acesta a vrut să se încălzească lângă peretele magazinului în Galați

Tragedie la un magazin cu produse dedicate animalelor de companie, chiar în Galați. Un om al străzii a luat decizia de a se încălzi lângă un foc aprins chiar la peretele magazinului.

Din păcate, până în momentul de față, pagubele generate de incendiul respectiv au adus daune deosebite magazinului. Principalul suspect este chiar omul străzii care a aprins focul de lângă magazin.

Pompierii ajunși la fața locului s-au chinuit mai bine de 5 ore pentru a stinge incendiul devastator. De asemenea, aceștia au descoperit cauza izbucnirii incendiului, vinovatul fiind omul străzii, conform pompierilor.

Marfa din interiorul magazinului a ars complet, la fel și mobilierul aflat în interior. Din păcate, nu s-a putut face nimic în cazul acoperișului, acesta arzând complet. Pagubele produse de incendiu sunt ridicate.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here