Excedentul bugetar asigură și finanțarea drumului Dieci-Dezna

Consiliul Județean Arad alocă 2,6 milioane de lei pentru un drum care va scurta cu 18 km deplasarea de la Dieci la Dezna. Acești bani au fost repartizați, din excedentul bugetar, din aceeași sursă fiind finanțată și realizarea documentației pentru un tronson de drum din Vladimirescu, spre Combinatul Chimic, care constituie o parte din centura ocolitoare a localității.

„Folosim din nou excedentul bugetar pentru a investi în proiectele Consiliului Județean. Sumele recuperate de la Guvern, privind cheltuielile cu asistența socială și economiile rezultate ca urmare a licitațiilor privind documentația a cinci drumuri județene le-am direcționat spre modernizarea drumului Dieci-Dezna și pentru proiectare și asistență tehnică a unui tronson de drum în Vladimirescu. Proiectul nostru de modernizare a drumurilor județene continuă și în mandatul 2020-2024”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Drumul Dieci-Dezna face parte din strategia de dezvoltare a zonei și în special a stațiunii Moneasa, oferind un acces mai facil și mai sigur între sud-estul (pe traseul Julița-Mădrigești), respectiv nord-estul județului și stațiunea Moneasa.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here