Canada a anunțat suspendarea zborurilor dinspre Marea Britanie din cauza noului coronavirus

Este oficial, Canada a anunțat suspendarea zborurilor dinspre Marea Britanie. Din păcate, sutele de pasageri care urmau să ajungă în Canada din Marea Britanie sunt blocați.

Decizia a fost luată doar în privința zborurilor de pasageri, aceștia nu au luat în considerare și cele cargo. De asemenea, Canada nu este prima țară care a luat asemenea decizie. În urmă cu puțin timp, Olanda a interzis zborurile din Marea Britanie.

Noua tulpină de coronavirus este considerată mult mai contagioasă decât anterioara, iar acest lucru ar putea să îngreuneze mai rău operațiunile desfășurate de autorități.

Zborurile de pasageri comerciali, dinspre Marea Britanie vor fi anulate timp de 72 de ore, conform Agenției de sănătate din Canada, într-un comunicat de presă.

Țări precum România, Germania, Belgia, Italia și Franța au decis să suspende zborurile dinspre Marea Britanie din cauza unei noi tulpini de coronavirus.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here