Ariana Grande s-a logodit cu Dalton Gomez. Vestea care a șocat fanii artistei

Una dintre cele mai iubite artiste de peste ocean este chiar Ariana Grande. Tânăra în vârstă de 27 de ani, cântăreață și actriță, a declarat public logodna cu iubitul ei Dalton Gomez.

Cei doi nu sunt la prima ieșire împreună. Ariana Grande și-a mai petrecut timp prețios în tinerețea ei cu Dalton Gomez. S-ar considera că aceștia au fost timp de un an împreună, pe când Ariana avea 20 de ani.

Tânărul cuplu locuiește la casa fetei din Los Angeles. Cei doi par să petreacă momente extrem de frumoase împreună. Fanii cântăreței sunt extrem de șocanți de vestea primită.

În doar câteva ore, tânăra a primit peste 10 milioane de aprecieri pe pagina de socializare Instagram. Aceasta a postat poze atrăgătoare cu iubitul ei. Dalton Gomez este agent imobiliar de meserie.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here