S-a descoperit o nouă tulpină de Covid-19. Olanda a închis granița cu UK din aceată cauză

Oficial, Oranizația Mondială a Sănătății ( OMS ), a declarat că ține un contact apropiat cu oficialii din UK pentru a vedea ce se întâmplă cu noua tulpină de Covid-19.

În momentul acesta, se consideră că noua variantă de Covid-19 este transmisibilă mult mai ușor decât anterioara, însă nu este mai mortală. Totuși, acest fapt nu înseamnă că nu este la fel de mortală, adică la fel de periculos.

Olanda a declarat că a închis zborurile din Marea Britanie din cauza acestui virus, astfel că aceștia încearcă să se protejeze pentru a nu se răspândi noua tulpină.

Totodată, guvernul Olandez lucrează cu Uniunea Europeana ( UE ) pentru a vedea ce riscuri există din partea noului virus, mai ales că acesta a fost adus din UK.

În Marea Britanie, s-a luat decizia de a relaxa din restricții datorită sărbătorilor de Crăciun. Acest lucru poate să fie deosebit de periculos, însă guvernul a arătat că înțelege o parte din nevoile populației și a sărbătorilor.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here