Rusia continuă atacurile cibernetice asupra SUA, după agenții guvernamentale la compania SolarWinds. Pompeo a spus că este clar Rusia

Secretarul Statelor Unite ale Americii, Mike Pompeo a acuzat Rusia pentru ceea ce fac cu atacurile cibernetice și spionajul asupra guvernelor din SUA. Acesta a spus că este unul dintre cele mai rele spionaje cibernetice vreodată.

Pompeo a declarat: ”Putem spune, foarte clar, că Rușii au fost cei implicați în această activitate”. De asemenea, se cunoaște că mai multe atacuri au fost asupra agențiilor din America care gestionau arme nucleare.

Totuși, se pare că Rusia și-a îndreptat ținta și spre compania SolarWinds, firma fiind victima atacurilor de săptămâna trecută. De asemenea, mai multe organizații din întreaga lume, inclusiv Marea Britanie, au înțeles faptul că hackerii i-au țintit și pe ei, folosind aceași rețea de software-uri.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here