Carambol URIAȘ! Zeci de TIR-uri au fost făcute PRAF pe autostradă. Accident întins pe 2 kilometri: 55 de TIR-uri implicate și 11 mașini

Un carambol deosebit de șocant a avut loc în Pennsylvania. Zeci de TIR-uri au fost făcute praf în urma celor întâmplate. Până în acest moment există cel puțin un mort și câțiva răniți.

Accidentul este mai grav având în vedere că distrugerile se întind pe doi kilometri. Se consider că furtuna de zăpadă a fost cea care a declanșat cumplitul accident de pe autostradă.

Condițiile de pe drum ar fi fost: zăpadă din abundență, drum deosebit de alunecos, vizibilitate foarte scăzută și rafale puternice. În urma accidentului, o persoană a murit iar 66 de vehicule au fost implicate în accident.

Toată întâmplarea a avut loc miercuri seara. Furtuna care a declanșat oribilul accident se numește Gail. Aceasta a creat un adevărat haos în 14 state din America.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here