O româncă a fost snopită de un italian fiindcă nu acceptase a doua ”partidă” în mod gratuit. Dama de companie are fractură piramidală nazală

Povestea româncei începe în Italia, unde lucrează ca damă de companie. Aceasta a ajuns la spital din cauza unei agresiuni comise de un cetățean italian, care era și clientul ei.

Românca are 30 de ani și practică această meserie pentru a câștiga un ban cinstit. Din păcate, nu toată lumea este cinstită, iar bărbatul italian a început să o agreseze după ce femeia l-a refuzat la o nouă partidă de amor, de data aceasta gratuit.

Tânără a primit un pumn în figura acesteia, rezultând o fractură piramidală nazală. Bărbatul italian, a consumat faimoasa marijuana în timp ce se afla la dama de companie.

De menționat este faptul că, prima partidă de amor dintre cei doi a fost una plătită, scandalul începându-se de la refuzul uneia gratuite.

Poliția din Italia a luat măsuri în acest caz, iar bărbatul agresor este luat în evidența organelor de specialitate. În momentul de față, acesta a fost arestat și pus sub acuzare.

Protectorii damei de companie au intrat imediat după ce femeia a țipat. Cei doi români, au început imediat să-l calmeze pe italian, printr-o bătaie. La fața locului, polițiștii din Italia au găsit un cuțit și alte doze de marijuana care aparțineau agresorului.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here