Un medic a recomandat să respectăm regulile decât să ajungem cu o SONDĂ ÎN GÂT sau ÎN SAC NEGRU de sărbători

Amin Zahra, medic la ATI, a transmis tuturor românilor un mesaj extrem de dur asupra pandemiei de coronavirus. Acesta le-a recomandat să respecte regulile, fiindcă consecințele ar putea să fie deosebit de grave.

Conform lui Amin Zahra, dacă regulile nu sunt respectate, există un risc mare ca virusul să se propage din nou, iar o serie de oameni să moară. De asemenea, unii dintre cei infectați cu coronavirus ar putea să ajungă cu o sondă în gât.

Astfel că, medicul a făcut un apel asupra modului în care ne petrecem de sărbători. Avem nevoie să fim responsabili, fiindcă acest lucru ne-ar putea salva viața noastră dar și a celor din jur.

”Poate că a venit momentul să înțelegem că este o sărbătoare spirituală și nu o nebunie generalizată, o cheltuială inutilă cu o cină demnă de Spitalul de Urgență. Este o perioadă grea, și e greu să ne abținem de la niște obiceiuri, vizite, tradiții…Doar că, gândiți-vă, mai important este să rămânem sănătoși, să trecem peste pandemia asta. Sărbători vor mai fi, și ar fi păcat, ca la anul, la masa de Crăciun să fie cu o farfurie mai puțin, doar pentru că “ne-am săturat” de restricții”, a scris Amin Zahra, pe Facebook.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here