Polițist mort după ce a intrat cu BMW-ul într-o căruță. Impactul a fost devastator

Un bărbat tânăr, de meserie polițist, a intrat cu o mașină marca BMW într-o căruță care mergea nesemnalizat, conform cercetărilor. Acesta lucra în cadrul IPJ Maramureș, iar întâmplarea a avut loc aproape de Sighetu Marmației, pe raza zonei Berbești.

În momentul când s-a petrecut accidentul, acesta era în timpul liber. Medicii care au ajuns la fața locului au încercat să facă tot posibilul pentru a-l ajuta pe polițist.

Accidentul a fost atât de grav, încât polițistul din autoturismul marca BMW, a murit în urmă ce a spulberat o căruță. Deocamdată se ia în considerare fapta ca fiind un accident, totuși există o probabilitate ca bărbatul să fii avut anumite gânduri.

Cei care se aflau în căruță, la momentul accidentului, au fost aruncați în aer, apoi au picat în afara drumului, rămânând fără răni.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here