EXPLOZIE la magistrala de gaz în timp ce muncitorii lucrau la ea. Pe doi dintre ei i-a prins când racordau țeava

În timp ce doi muncitori lucrau la o magistrală de gaz din Rădăuți, o explozie a avut loc. Conform datelor, magistrala de gaz ar fi trebuit să fie golită, însă explozia a avut loc chiar și în aceste condiții.

Până în momentul de față, cei doi muncitori care lucrau la magistrală sunt deosebit de răniți. Aceștia au suferit mai multe răni de pe urma exploziei, fiind necesară intervenția ambulanțelor.

În momentul exploziei, au fost șase muncitori care lucrau în zona respectivă. Totuși, doar doi dintre ei se aflau la racordarea unei țevi. Aceștia au fost aruncați în aer de suflul exploziei.

Toată întâmplarea a avut loc la Rădăuți, unde o magistrală de gaz metan a explodat din plin iar muncitorii au fost extrem de răniți.

Alin Găleată, ISU Suceava: ”Deoarece unul dintre muncitori era în stare mai gravă, în întâmpinarea ambulanţei SAJ, care se îndrepta spre spital, a fost trimisă şi ambulanţa SMURD de Terapie Intensivă Mobilă”.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here