AVERTISMENT Președintele din Franța – Emmanuel Macron a fost testat pozitiv cu Coronavirus. Liderii din Europa se pun în izolare.

Oficial, prețedintele din Franța – Emmanuel Macron a fost testat pozitiv cu unul dintre cei mai periculoși viruși, coronavirusul. Acesta este la vârsta de 42 de ani, urmând să fie izolat timp de câteva zile.

Domnul Macron a participat la mai multe evenimente în zilele acestea. Este posibil ca persoanele cu care a interacționat să fii luat acest virus. Până în momentul de față, mai mulți oficiali din Europa s-au auto-izolat.

Printre acești oficiali, se află și Prim Ministrul din Spania. De asemenea, soția președintelui din Franța, Briggite Macron, care are 67 de ani, este în izolare dar fără simptome

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here