AVERTISMENT O asistentă a suferit o reacție deosebită după vaccinul anti-COVID de la Pfizer-BioNTech

Un caz deosebit de dubios dar și periculos, în urma vaccinării anti-Covid. O asistentă a suferit o puternică reacție alergică după ce a primit vaccinul dezvoltat de cei de la Pfizer-BioNTech.

La scurt timp după ce a primit serul anti-Covid, aceasta a început să aibă anumite reacții extrem de dubioase. În urma acestui rezultat, femeia a rămas internată peste noapte.

De asemenea, reprezentanții de la unitatea Bartlett Regional Hospital-Alaska au luat sub observație fiecare individ care a fost vaccinat, timp de 30 de minute. Suspect este că, asistenta nu avea un istoric în privința alergiilor.

Până în acest moment, mai multe reacții alergice au fost înregistrate după ce vaccinul produs de Pfizer-BioNTech a fost produs în masă.

Reprezentanții companiei Pfizer au transmis într-un comunicat oficial că analizează starea femeii, împreună cu autoritățiile locale. Toate cadrele speră ca femeia să-și poată reveni în urma acestui vaccin.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here