A primit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor în Ineu

Un bărbat în vârsta de 45 de ani, din localitatea Ineu, județul Arad, a primit un dosar penal. Acesta figura în baza de date a poliției române ca fiind în perioadă de izolare.

Individul a fost confirmat cu periculosul virus Sars-Cov2, iar organele de specialitate au luat decizia de respecta legea și a-l pune în izolare pe acesta. Din păcate, bărbatul nu a fost la fel de receptiv.

Deși acesta cunoștea că este în perioada de izolare, datorită rezultatului pozitiv a testului Sars-Cov2, a luat decizia de a încălca legea. Bărbatul a ieșit din gospodăria lui și s-a îndreptat spre un alt imobil din Ineu.

Oamenii legii l-au găsit imediat pe acest individ care a încălcat legea și i-au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

În urmă cu câteva zile, orașul Ineu abia ce a ieșit din carantinarea totală. Se pare că oamenii continuă să nu respecte legea după cele întâmplate.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here