S-a sinucis la 13 ani. Acesta a luat zece la informatică, înaintea tragediei

La vârsta de doar 13 ani, un adolescent a decis să-și pună capăt zilelor. Tânărul a fost găsit fără suflare în camera acestuia, de câtre tatăl lui. Nimeni nu reușește să înțeleagă gestul băiatului.

Profesorii acestuia susțin că nu a reieșit nimic suspect din comportamentul tânărului, la școală. Polițiștii sunt în căutare de urme care ar putea să-i ducă la o concluzie a acestui gest. Până în momentul de față nu s-a găsit nici măcar un bilet de adio.

Loredana Palfalvi, director adjunct: ”El a fost un elev bun. A dat dovadă, din spusele colegilor mei profesori, de gândire matură. Chiar doamna profesoară de informatică îşi amintea că a răspuns şi a primit şi o notă de zece”.

De menționat este că, părinții acestuia erau divorțați însă lucrau amândoi în Timișoara. Băiețelul a rămas cu tatăl lui, în urma divorțului. De asemenea, aceștia nu au putut fi audiați deoarece sunt în stare de șoc.

Polițiștii din Timișoara chiar au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Totuși, indiciile descoperite până acum, duc la o sinucidere din culpă.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here