Jumătate din muncitorii migranți din Singapore au Covid. Aceștia au fost testați, iar rezultatul este pozitiv.

În doar nouă luni, aproape jumătate din muncitorii migranți din Singapore au fost detectați cu Covid-19. Pentru o comparație, doar 11% din populația din Londra a fost infectată cu acest virus, de când a început pandemia.

Majoritatea dintre aceștia sunt bărbați și au locuit în apartamente unde mai mulți dintre ei au împărțit o cameră. Astfel că, în condițiile acestea nu este surprinzător ca rata de infectare să fie mare.

Totuși, o veste bună este scăderea ratei de infectări. În ultima lună, populația din Singapore dar și muncitorii migranți, nu au mai fost infectați într-un număr atât de mare. Autoritățiile au luat decizia de a mai lasa din restricții pentru populația din Singapore.

Partea negativă pentru muncitorii străini, de obicei migranți slab plătiți din Asia de Sud, este aceea că restricțiile la libertatea de mișcare încă sunt impuse până anul următor.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here