Elev ajuns la terapie intensivă din cauza profesoarei de sport. Acesta a fost pedepsit brutal fiindcă a întârziat

Băiețelul de 15 ani, a ajuns în stare gravă la terapie intensivă. Acesta a fost sancționat de profesoara de sport să facă 150 de genoflexiuni în fața tuturor, pe motivul că a întârziat la ora acesteia.

De asemenea, băiatul nu a fost singurul care a întârziat. Împreună cu acesta, mai erau încă trei colegi. Profesoara a luat decizia să-i supună pe toti la 150 de genoflexiuni.

Din păcate, tânărul de 15 ani, s-a simțit foarte rău când a ajuns acasa. Următoarea zi, bunica acestuia a luat decizia de a îl interna de urgență la spital.

Conform bunicii băiatului, cei patru elevi ar fi fost obligați să facă 150 de genoflexiuni fără încălzire.

”I s-a ridicat temperatura și s-au umflat picioarele. A doua zi am chemat ambulanța pentru că situația s-a agravat. Medicii ne-au zis că el are distrofie musculară și a făcut exces de efort fizic” a declarat bunica elevului, potrivit observatornews.ro

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here