Angajatul CFR a fost bătut brutal la Gara Seini. Pereții erau plini de sânge, acesta nu avea nicio șansă

Bărbatul de 53 de ani, angajat la CFR în Gara Seini a fost snopit în bătaie de mai mulți agresori. Întâmplarea a avut loc miercuri dimineața, chiar în biroul său din Maramureș. Acesta a ajuns la spital din cauza rănilor provocate în urma atacului.

Conform mai multor informații, domnul în vârstă de 53 de ani, angajat la CFR, a găsit un grup de indivizi într-o parte dezafectată a gării. Bărbatul le-a atras atenția să plece din locul acela. Din păcate, aceștia nu au receptat mesajul într-un mod pozitiv.

După puțin timp, trei persoane au năvălit peste angajatul CFR, chiar în biroul lui, iar apoi l-au atacat în cel mai brutal mod.

În momentul de față, cei trei agresori sunt urmăriți de organele de specialitate.

Cei care au intrat intrat să vadă ce s-a întâmplat, au descoperit pereții plini de sânge și multe dintre obiectele din încăpere erau pe jos.

Bărbatul se află în stare stabilă la Spitalul Județean de Urgență Maramureș.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here