Avertisment din partea OMS cu privire la vaccinul anti-Covid.

Oficial, Organizația Mondială a Sănătății a tras un semnal de alarmă asupra vaccinului anti-Covid. Deși lumea ar urma să se vaccineze, acest lucru nu va elimina complet răspândirea coronavirusului.

Experții consideră că această speranță de a reveni la normal, încă nu este atât de aproape cum se crede. Vaccinul anti-Covid ar preveni declanșarea bolii nu și răspândirea acesteia.

Conform acesto date, este recomandată purtarea măștii chiar și după vaccinare. Cei vaccinați s-ar putea să transmită în continuare letalul virus, însă există o șansă de 95% ca boala să nu se mai declanșeze în cazul acestora.

În Europa, s-au comandat aproximativ 160 de milioane de doze ani-COVID. Vaccinurile sunt produse de compania americană Moderna. Acestea urmează să fie distribuite în Uniunea Europeană în cel mai scurt timp posibil.

# informatii arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here