Un preot a murit de COVID. Acesta activa în Aldești, județul Arad

Arad – Pandemia provoacă din ce în ce mai multe victime și rar sunt cei cruțați de această boală. Din păcate, persoanele care au mai avut sau suferă de o altă afecțiune cât timp sunt infectați cu COVID, au o șansă mai mică de supraviețuire.

Acesta a fost și cazul preotului Ioan Iercoșan, în vârstă de 66 de ani, care suferea și de alte afecțiuni medicale. Preotul a murit în ziua de dumincă, chiar la spital pe vreme Sfintei Liturghii.

Bărbatul a reușit să vindece atâtea suflete și să ofere sute de zâmbete persoanelor pe care le-a împărtășit pe parcursul vieții. Viața nu a fost atât de bună cu el, iar finalul a fost adus de o boală grea, în vremuri deosebit de rele.

Conform Arhiepiscopiei, aceștia au transmis: „Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Timotei împreună cu Preasfinţitul Părinte Episcop vicar Emilian Crişanul, alături de preoții și credincioșii din Arhiepiscopia Aradului se roagă Bunului Dumnezeu să-i așeze sufletul împreună cu drepții și să dăruiască mângâiere membrilor familiei îndoliate și fiilor duhovnicești”.

Totodată, decesul preotului Ioan Iercoșan a avut loc la Secția ATI-COVID a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

# informatii arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here