Mii de studenți afectați de căderea Google din 14 decembrie 2020. Aceștia erau în timpul examenului

Din păcate, căderea Google nu a afectat numai afacerile internaționale ci și studenții din toată lumea. Chiar studenții din România au raportat probleme în timp ce susțineau examenul pe Google Meets.

Aceștia au fost nevoiți să amâne examenul pentru luna Ianuarie datorită problemelor cauzate de Google. Mii de studenți și profesorii acestora au rămas cu gura căscată când platforma a picat în timpul examenului.

De asemenea există posibilitatea ca pe data de 14 decembrie 2020, mai multe instituții de învățământ să-și fii programat anumite examene pe Google. Până în acest moment nu se cunoaște exact motivul pentru care serviciile Google au căzut. Totuși există o speculație că, capacitatea Google a ajuns la o limită pentru scurt timp.

Totodată, toate afacerile care depindeau ce serviciile oferite de Google, au ajuns în incapacitate de operare în aceste momente. Google caută să rezolve și să aducă stabilitate serviciilor, pentru ca utilizatorii să poată intra înapoi.

# informatii arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here