Cei care lucrează aproape de Donald Trump vor fi primii vaccinați în Statele Unite. Oficial s-au decis ca vaccinul să fie cel de la Pfizer

Conform surselor oficiale, câteva persoane din administrația Trump vor primi vaccinul Pfizer/BioNTech în această săptămână. Totuși, Donald Trump a ținut să precizeze că această vaccinare va avea loc doar pentru un cadru restrâns de persoane.

Acest vaccin ar oferi o protecție de 95% împotriva Covid-19, spun experții. Totodată, acesta a fost acceptat de către reglementările din Statele Unite, pe 11 decembrie 2020.

Până în acest moment există un stoc de aproximativ trei milioane de vaccinuri. Acestea urmează să fie distribuite în cele 50 de state din America.

Cei care vor beneficia de acest vaccin, de la Casa Albă, încă din primele momente vor fi cei care lucrează aproape de Donald Trump. Totodată există posibilitatea ca acest vaccin să ajungă chiar la oamenii care lucrează în toate cele trei unități din guvern.

# informatii arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here