AVERTISMENT Magazinele trebuie să-și facă stocuri. Rezultatul Brexit este fără acord. Coadă imensă de TIR-uri la intrarea în UK.

Ziua de duminica, 13 decembrie 2020, trebuia să reprezinte ultima zi de negocieri între Uniuniea Europeană și Marea Britanie. Din păcate, nici până în acest moment, acestea, nu au ajuns la un acord comun. Deși Bruxelles face presiuni în această situație, se pare că cei de la Londra nu vor accepta atât de ușor.

Oficial la 31 decembrie va expira renumita perioadă de tranziție. Practic, Marea Britanie nu va mai face parte din UE și din punct de vedere legat, astfel că nu mai trebuie să respecte regulile impuse de aceștia.

În acest moment, majoritatea oamenilor consideră că șansele ca acest Brexit să fie încheiat cu un succes sunt prea mici. Între Uniunea Europeană și Marea Britanie există prea multe dispute, iar acest lucru ar putea duce la un eșec.

Din păcate, la intrarea în Marea Britanie există cozi de kilometrii întregi, de TIR-uri. Camioanele vin din Europa, iar acestea au traversat Canalul Mânecii, blocând mai apoi drumul către portul Dover.

Cel mai grav lucru este că, aceste lucruri se vor resimți în final de către consumatori, adică oameni. Specialiștii consideră că, în situația de față, există șansa să se producă o panică generală privind alimentele, iar aceasta să fie una mai mare decât în martie.

Există o teamă extrem de mare din partea miniștrilor și a supermarketurilor privind cumpărăturile făcute în panică. Dacă ne amintim bine, în timpul primelor măsuri luate împotriva coronavirusului, oamenii au început să cumpere intensiv hârtie igienică.

# informatii arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here