OFICIAL toate posturile libere și vacante se vor cunoaște datorită ANFP

După mulți ani de la apariția site-ului Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), aceștia au luat decizia de a publica toate posturile libere și vacante. Această decizie vine în urma dorinței de a transparentiza administrația publică.

În comunicatul transmis de ANFP apare: ”Pentru prima dată de la crearea sistemului informatic de gestiune a funcției publice, în 2010, ANFP pune la dispoziția oricărei persoane interesate de situația funcțiilor publice date deschise despre posturile vacante sau ocupate la nivelul administrației publice din România”.

Astfel, România obține mai multă valoare, datorită digitalizării și transparentizării continue a administrației publice. În final, cei care beneficează cel mai mult de aceste decizii, sunt cetățenii.

Deși această transparentizare pare că a durat o veșnicie, trebuie să privim partea bună – aceasta a început. Este foarte posibil ca în următorii ani să mai vedem astfel de decizii.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here