Moderna dezvolta vaccinul anti-COVID cu mult timp înaintea pandemiei

Vaccinul celor de la Moderna, oferă o eficiență de 94,5%, spun specialiștii. Compania a conceput acest vaccin începând din 13 ianuarie, adică la două zile distanță după ce structura genetică a virusului a fost publicată.

Un lucru fascinant este că, compania americană a reușit să dezvolte acest vaccin într-un singur weekend, înainte ca specialiștii chinezi să recunoască că virusul ar putea fi transmis de la persoană la persoană. Totodată, până la acel moment nu existau cazuri pe teritorul Statelor Unite.

Deși nivelul de eficiență al vaccinului a fost extrem de ridicat, acesta încă nu putea fi aprobat de către autorități.

Bilanțul infectărilor cu coronavirus este uimitor la nivel mondial. Peste 70 de milioane de persoane au fost infectate, iar aproximativ 1,5 milioane au decedat din cauza acestuia. În total ar fi fost vindecate aproximativ 50 de milioane de persoane.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here