Sute de estonieni înoată în apa rece pentru a scăpa de efectele negative ale COVID-19

Mai mult de 500 de estonieni au ales să înoate în apa portului Tallinn, care este aproape înghețată. Aceștia au găsit o soluție pentru a scăpa de efectele negative a virusului corona. Cetățenii din Estonia, consideră că sportul acesta îi face să mai uite de probleme.

Astfel că, sute de estonieni au înotat la temperaturi extrem de mici. Oamenii au avut curajul de a intra în apa aproape înghețată din portul Tallin. Conform acestora, vor scăpa de melancolia cauzată de coronavirus.

Traseul a fost de aproximativ 25 de metri, iar aceștia au înotat timp de 4 ore și 50 de minute. Pentru cei care au rămas pe post de spectatori, aceste imagini au fost un deliciu. Persoanele care au intrat în apă, au rămas doar în echipamentul de scăldat.

De remarcat este curajul unui tânăr băiețel, care la doar 9 ani a intrat în apa rece ca gheața. Totodată, o bătrânică de 83 de ani, nu s-a lăsat și a participat împreună cu cei mai voinici dintre estonieni.

# informatii arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here