Grănicerul francez care a omorât o prostituată româncă în Elveția a fost condamnat la 20 de ani de închisoare.

O crimă deosebit de rasială a avut loc în 2016, când un grănicier francez a decis să ucidă o prostituată româncă chiar în Elveția. Crima a șocat o țară întreagă, iar Mihaela Miloiu care activa ca prostituată a murit în chinuri groaznice.

De asemenea, grănicierul, care a apelat la serviciile unei prostituate românce, locuia împreună cu soția și fiul său la Mouthe, în Doubs, în momentul celor întâmplate. Acesta a negat că a ucis-o pe Mihaela Miloiu, care atunci avea 18 ani. Crima a avut loc în noaptea de 29 spre 30 noiembrie, la Sullens în Elveția.

Alexandre Verdure a recunoscut că a întreținut relații sexuale plătite cu tânăra Mihaela, însă el doar a transportat cadavrul acesteia. Grănicierul susține că alți doi indivizi ar fi apărut brusc și au ucis-o pe tânără iar aceștia l-au rugat frumos să transporte cadavrul până în Franța.

Se pare că acesta a acceptat propunerea celor doi bărbați, transportând cadavrul spre Franța iar apoi acesta a mers să se odihnească. Cadavrul a fost descoperit pe 15 decembrie 2016 la Frasnois, iar până atunci grănicierul se bucura de clipele de libertate alături de nevastă și copilul său.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here