Doi migranți uciși pe câmp lângă Șagu – ARAD

Arad – Trupurile celor doi mirgranți morți, au fost identificate pe un câmp lângă Șagu. În total erau trei, însă doar doi au murit iar cel de al treilea e doar rănit.

Până în acest moment se iau în considerare mai multe variante și ipoteze care să dezlege misterul celor doi migranți uciși. Se consideră că migranții ar fi dorit să intre ilegal în spațiul Schengen, iar la un moment dat s-ar fi aprins o ceartă între ei. S-ar putea ca cearta să fii avut loc între aceștia și călăuzele sau călăuza lor.

Totuși, aceste ipoteze sunt neoficiale până în acest moment. Desigur, nu sunt excluse și altfel de variante neoficiale precum un atac care s-ar fi finalizat cu două omoruri, victimele fiind chiar migranții.

Cazul acesta este unul extrem de delicat și dificil pentru procurorii arădeni care cercetează acest caz. Totuși, trebuie luat în considerare că o persoană încă este în viață, iar informațiile venite de la aceasta pot dezlega mai rapid acest caz foarte dubios.

Pentru a vedea toate informațiile în timp real, puteți să accesați pagina noastră web www.infoar.ro sau pagina de Facebook: InfoArad. Vom reveni cu cele mai recente detalii.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here