Consiliul Județean a construit un sediu nou și modern pentru Direcția Evidență a Populației!

Consiliul Județean Arad a salvat o clădire importantă din Arad și a finalizat aici investiția pentru amenajarea unui sediu modern pentru Direcția Județeană de Evidență a Populației. Clădirea este situată în zona UTA, în apropierea bisericii ortodoxe noi. Aici, arădenii care își schimbă actele de identitate dar și specialiștii Direcției de Evidență a Populației vor beneficia de cele mai bune condiții. Tot aici s-a amenajat și o parte din arhiva Consiliului Județean.

„Astăzi a început recepția clădirii, care se va întinde pe mai multe zile, întrucât sunt angrenate mai multe instituții care verifică respectarea tuturor normelor legale și a proiectului tehnic. Valoarea lucrărilor a fost de aprox. 3 milioane de lei. Lucrarea, care aparține Consiliului Județean, are trei ani garanție. Constă din demisol, parter, etaj și mansardă. Unele dintre birouri au fost deja dotate și urmează achiziții de echipamente și aparatură pentru toate celelalte”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here