Adio cu mașinile avariate și apoi reparate fiind revândute. Nemții de la Twinner au pus în aplicare sistemul.

Dacă ai trecut măcar odată în viață prin achiziția unui autoturism la mâna a doua, știi despre ce vorbesc. Cei care vând astfel de mașini nu sunt mereu cei mai de încredere oameni. Ba chiar majoritatea cunosc ce defecțiuni ascund mașinile respective, însă evită să-ți spună pentru ca tranzacționarea să aibă loc.

Nemții de la Twinner au venit cu o soluție în acest caz. Aceștia au dezvoltat un sistem complex ce necesită echipamente și aparatură de ultimă generație, care să detecteze absolut toate adăugările și modificările pe o mașină față de cum a fost în fabrică.

Dispozitivul de scanare auto se montează pe mijlocul habitaclului iar autoturismul se va introduce într-o încăpere specială. Pe monitorul operatorului apare imaginea cu mașina scanată în timp real. Acesta poate să vadă ce elemente au fost adăugate sau modificate, totodată putând observa dacă mașina a fost colantată.

Astfel că, tehnologia nu bate pasul pe loc, iar cei care au nevoie de o mașină nouă și nu sunt dispuși să plătească prețul de la broker, atunci vor cumpăra o mașină la mâna a doua, însă vor avea nevoie de o scanare. Vedem că această scanare există deja, iar tot ce mai rămâne de făcut este să ajungă și în România.

# informatii arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here